Answear UA
  0.0
cashback
1.7%
cashback с картой
2.2%
Как повысить cashback? подробнее >
Answear UA

 

ANSWEAR.ua - це набагато більше, ніж онлайн-магазин.

Ми хочемо створити справжній ресурс для натхнення. Ось чому LIFESPIRATION STARTS HERE стало гаслом нашої компанії. Ми пропонуємо одяг, взуття та аксесуари понад 500 брендів та більше 200 000 товарів.

Серед них ви знайдете товари від популярних спортивних брендів (adidas, Nike, Reebok), культові марки, що спеціалізуються на випуску речей з деніму (Lee, Wrangler, Dr. Denim), а також всесвітньо відомі бренди преміум-класу (Tommy Hilfiger, Guess, Boss, Hugo, Michael Kors, Pinko). Крім того, у нас ви відкриєте для себе нові цікаві бренди преміум, наприклад - Tiger of Sweden, The Kooples або Hoff. Але це ще не все!
Великий асортимент жіночих, чоловічих та дитячих колекцій доступний щодня, 24 години на добу. Для любителів естетики і унікальних товарів для декору дому, наш відділ Home&Lifestyle. ANSWEAR.ua – це чудове місце для всієї сім’ї, де можна знайти щось для себе і в подарунок з будь-якої нагоди. Усі товари ми відправляємо з власного складу у Польщі, а тому ми гарантуємо оригінальність і комфортну доставку.

Ми дуже ретельно стежимо за трендами. Наша команда стилістів, а також співпраця із блогерами, селебрітіс та fashion-експертами дає можливість вловлювати тенденції, створювати унікальний власний стиль.

 

Перейти в магазин


Условия
- Среднее время ожидания кэшбэка: 40 дней
- Оплаченный заказ (возврат по кэшбэк): 1.7% или 2.2% (по карте Radugakids)

Только для пользователей из:
Ukraine
Кэшбэк в ANSWEAR - це набагато більше, ніж онлайн-магазин

Answear UA — Отзывы

Вы должны авторизоваться чтобы оставить отзыв.
Отзывов пока нет. Будьте первым, чтобы написать отзыв!

Вам также могут понравиться:


Kontramarka UA

Kontramarka UA 1.6% cashback
Шефмаркет

Шефмаркет 950р. cashback
Letbefit

Letbefit 1000р. cashback